Egyéb kategória

Szépségápolás igényesen és pénztárcabarát módon? Lehetséges!

Senkinek nem kell bemutatni azt az érzést, amikor hónap végén, az ösztöndíj vagy a fizetés lassú elpárolgása után, szomorúan vágyakozol egy új könyvre, ruhára, esetleg egy belépőre, de mindhiába… Nem ígérjük, hogy milliomossá teszünk, de van pár ötletünk arra, hogyan nyírbáld meg picit a kiadásaidat!

vous - 2021.12.12.
Szépségápolás igényesen és pénztárcabarát módon? Lehetséges!

A szépségápolásról mindenkinek a luxus jut eszébe: illatszerek, ecsetek, rúzsok, pirosítók… A sort estig folytathatnánk. De gondoltad volna, hogy az erre szánt költségeidet – amelyek hajlamosak lennének maguktól az egekig szállni – is racionalizálhatod néhány egyszerű trükk segítségével?

szepseg

A szépségápoláshoz nem kellenek luxuscikkek, elég ha okosan választjuk ki őket.
Forrás:
Unsplash.com

A több néha kevesebb!

Az egyik legkézenfekvőbb megoldás, ha mindent igyekszel nagyobb kiszerelésben megvásárolni. Figyelted már valaha a boltokban az áruk címkéjén olvasható liter- és egységárakat? Pedig érdemes lenne, ugyanis legtöbbször a nagy kiszerelés – bár valamivel többet fizetsz érte a kasszánál – jobban megéri hosszú távon.

Kuponeső

Ha eddig azt gondoltad, hogy a különböző kuponnapok alatt üzletekbe tóduló tömegek nem normálisak, most lehet, hogy nagyot fog fordulni veled a világ. Érdemes készülni ezekre az időszakokra, és akár félretenni arra, hogy picivel több dolgot vásárolj, mint amire éppen szükséged van, mert olykor akár 50%-os kedvezményeket is kifoghatsz. A pluszban vásárolt tusfürdő pedig eláll a szekrényedben, amíg nincs szükséged rá.

Nézz utána!

Ha te is lelkesen sminkelsz, esetleg az arcápolás megszállottja vagy, vagy szimplán szükséged lenne egy új termékre, rettenetesen sokat spórolhatsz azzal, ha vásárlás előtt tájékozódsz az adott kenceficével kapcsolatos véleményekről. Erre kitűnő platform a magyar Krémmánia vagy a főleg sminkekre fókuszáló, angol nyelvű Temptalia. Ugyan TikTokon és YouTube-on is sok terméktesztelős videó elérhető, mi öreg veteránként azt javasoljuk, hogy megfelelő kritikával kezeljétek ezeket a tartalmakat, ugyanis a készítők sok esetben nem a valós véleményüket osztják meg a termékekről.

szepseg02

Azzal is sokat spórolhatsz, ha vásárlás előtt tájékozódsz az adott kenceficével kapcsolatos véleményekről.
Forrás:
Pexels.com

Szuper skincare ﹥ drága vakolat

Imádunk sminkelni, de valljuk be, ha rossz minőségű a vászon, hiába kenünk rá bármit, a végeredmény nem lesz olyan lenyűgöző. Normális, ha a bőrfelszíned kicsit egyenetlen, esetleg itt-ott néha felbukkan egy-egy pattanás, nem kell ráfeszülni a dologra. Az viszont látszik, ha valaki elhanyagolja a bőrét! Ne feledd: a bőrödnek nemcsak esztétikai jelentősége van, hiszen ez is egyfajta gátat képez a külvilág kórokozói és a szervezeted között – ügyelj rá! Kezdésnek megteszi egy jó lemosó, egy bőrtípusodhoz passzoló hidratáló és egy fényvédő, minden másra pedig ott van Okosszépség Instagram-oldala.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.