Egyéb kategória

3 haszontalan szuperképesség, amelyekkel lehet, te is rendelkezel

Ha szuperképességekről van szó, akkor mindenkinek a láthatatlanság, a repülés, az emberfeletti erő és társaik jutnak eszébe. Nos, ezekre sajnos soha nem leszel képes, viszont lehet már vannak ennél sokkal haszontalanabb szuperképességeid, amelyekkel kevés ember rendelkezik a világon rajtad kívül!

vous - 2021.12.08.
3 haszontalan szuperképesség, amelyekkel lehet, te is rendelkezel

Nem túlzunk, a következő adottságok, legalább olyan haszontalanok, mint ritkák. Ha esetleg mégis rájössz olvasás közben arra, hogyan lehetne hasznot húzni belőlük, vagy bűnüldözésre használni őket, akkor szólj, mert érdekelne minket is.

Önkéntes fülmorajlás

A sípoló, morajló fül az egyik legkellemetlenebb állapot, főleg, ha huzamosabb ideig tart. Szerencsére ez nincs összefüggésben azzal, hogy az emberiség egy része magától elő tud idézni egy mély, zúgó-búgó hangot a fülében, amit csak ők hallanak. A legjobb dolog, amit ezzel a képességgel tehetsz, az az, hogy felszálló rakétákról nézel képeket, közben csinálod a fejedben ezt a hangot, és élvezed az élményt.

Mozgatható fül

Még egy füles trükk, amire van esély, hogy evolúciós maradvány, azokból az időkből, amikor jobban oda kellett figyelni, hogy honnan jön a veszély. Szóval, ha van időgéped, amivel vissza tudsz menni abba az időbe, amikor az őseid vadászó-gyűjtögető életmódot éltek, akkor nagyot villanthatsz ezzel a képességgel, meg a csupasz kis testeddel.

Megérinteni a nyelveddel az orrodat

Egyes források szerint, erre csak az emberiség egytizede képes, ami nem is kevés, de nem is olyan sok homo sapiens sapienst jelent. Ha közéjük tartozol, gratulálunk! Meg tudod nyalni az orrodat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.