Egyéb kategória

3 haszontalan szuperképesség, amelyekkel lehet, te is rendelkezel

Ha szuperképességekről van szó, akkor mindenkinek a láthatatlanság, a repülés, az emberfeletti erő és társaik jutnak eszébe. Nos, ezekre sajnos soha nem leszel képes, viszont lehet már vannak ennél sokkal haszontalanabb szuperképességeid, amelyekkel kevés ember rendelkezik a világon rajtad kívül!

vous - 2021.12.08.
3 haszontalan szuperképesség, amelyekkel lehet, te is rendelkezel

Nem túlzunk, a következő adottságok, legalább olyan haszontalanok, mint ritkák. Ha esetleg mégis rájössz olvasás közben arra, hogyan lehetne hasznot húzni belőlük, vagy bűnüldözésre használni őket, akkor szólj, mert érdekelne minket is.

Önkéntes fülmorajlás

A sípoló, morajló fül az egyik legkellemetlenebb állapot, főleg, ha huzamosabb ideig tart. Szerencsére ez nincs összefüggésben azzal, hogy az emberiség egy része magától elő tud idézni egy mély, zúgó-búgó hangot a fülében, amit csak ők hallanak. A legjobb dolog, amit ezzel a képességgel tehetsz, az az, hogy felszálló rakétákról nézel képeket, közben csinálod a fejedben ezt a hangot, és élvezed az élményt.

Mozgatható fül

Még egy füles trükk, amire van esély, hogy evolúciós maradvány, azokból az időkből, amikor jobban oda kellett figyelni, hogy honnan jön a veszély. Szóval, ha van időgéped, amivel vissza tudsz menni abba az időbe, amikor az őseid vadászó-gyűjtögető életmódot éltek, akkor nagyot villanthatsz ezzel a képességgel, meg a csupasz kis testeddel.

Megérinteni a nyelveddel az orrodat

Egyes források szerint, erre csak az emberiség egytizede képes, ami nem is kevés, de nem is olyan sok homo sapiens sapienst jelent. Ha közéjük tartozol, gratulálunk! Meg tudod nyalni az orrodat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.