Imádod a pizzát, a wrapet és a hasonló, bűnös ételeket? Gluténérzékeny vagy, és ezért úgy érzed, lemaradsz a legjobb kajákról? Ne keseredj el! Ma már rengeteg mindent tudnak helyettesíteni a táplálkozásukban a lisztérzékeny emberek, hiszen egy csomó glutént tartalmazó ételnek ismerik ma már az alternatíváját, illetve rengeteg gluténmentes kaját gyártanak már. Szóval csak fel a fejjel! Hogy bebizonyítsuk, hogy te is élvezheted az étkezéseket, és nem kell hiányt szenvedned semmiből, íme, a kedvenc gluténmentes kajánk, a pizza-wrap!
Hozzávalók 1 főre:
Közepes hőmérsékleten, egy száraz serpenyőbe rakd be a wrapet, és rá a paradicsomszószt! Szórd meg a tetejét lereszelt zsírszegény sajttal, és a zölddel! Fedd le egy fedővel, és hagyd úgy három-öt percig. Ezután vedd le a fedőt, és már kész is! Az alapja finom ropogós lesz, a feltét pedig lédús!
Tápérték-összetétel: