Egyéb kategória

Nem csak tinik kedvence, férfivá érett a vidám srác: A PEOPLE magazin szerint Ő legszexisebb férfi 2021-ben

Paul Rudd még nehezen tudja elfogadni, hogy Őt választotta a People magazin a  2021-es év legszexisebb férfija címre, de Az 52 éves színész már semmin nem csodálkozik. Ő lehet kedves, barátságos, szorgalmas, minden olyan címkét, rá lehet tűzni amit láthattunk remek alakításai során. De szexi? Ez neki is újdonság.

vous - 2021.11.11.
Nem csak tinik kedvence, férfivá érett a vidám srác: A PEOPLE magazin szerint Ő legszexisebb férfi 2021-ben

"Tisztában vagyok vele, hogy amikor az emberek meghallják, hogy engem váalsztottak a legszexisebb pasijának, azt mondják: "Mi van?" – meséli a színész PEOPLE e heti címlapsztorijában.

Az ilyen szerénység – azokkal a gyönyörű zöld szemekkel és könnyed vigyorral párosulva – pontosan ez az oka annak, hogy a közönség beleszeretett Ruddba az évek során.Annak ellenére, hogy a férfi szupersztárrá emelkedett, Rudd kitart amellett, hogy  feleségével, Julie-val (53), valamint gyerekeikkel, Jackkel (17) és Darbyvel (12) a legboldogabb.

"Ha magamra gondolok, férjként és apaként gondolok magamra" – mondja. "Csak a családommal lógok, amikor nem dolgozom. Ez az, amit a legjobban szeretek."

De humorát sem vesztette el. Arra a kérdésre, hogy szerinte most megváltozik-e az élete, azt válaszolta:

"Most remélem, hogy végre meghívnak néhány szexi vacsorára Clooneyval, Pitttel és B Jordannal" – mondja. "És úgy gondolom, hogy sokkal több jachton leszek. Izgatott vagyok, hogy kibővíthetem vitorlás életemet.”

PR

PR
Forrás:
youtube
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.