Egyéb kategória

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!

Október 19-én elindult a FITMESS, az Erzsébet Ifjúsági Alap országos akciója, melynek keretén belül játékos módon ismerkedhettek meg az egészségesebb és sportosabb élet kialakításához használható módszerekkel. A legaktívabb osztályközösségek többnapos élménytábort nyerhetnek.

vous - 2021.10.20.
Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!

A kezdeményezés fókuszában a rendszeres testmozgás, a helyes táplálkozás és a belső motiváció fejlesztése áll, melyekre játékos formában szeretnénk ráirányítani figyelmet.

Profi sportolóként a 18 éves Becz Odett állt a projekt mellé, aki fiatal kora ellenére már erőemelő világbajnoki címmel és számos világcsúccsal is büszkélkedhet. A vele készült videósorozatban bemutatunk otthoni körülmények között is elvégezhető gyakorlatokat, továbbá hasznos ötleteket, tippeket és tanácsokat olvashattok a testmozgás témakörében az akció honlapján.

Profi sportolóként a 18 éves Becz Odett erőemelő világbajnok állt a projekt mellé, aki videósorozatban ad tanácsokat a testmozgás témakörében

Profi sportolóként a 18 éves Becz Odett erőemelő világbajnok állt a projekt mellé, aki videósorozatban ad tanácsokat a testmozgás témakörében
Forrás:
fitmess.futournet.hu

A tudatos táplálkozáshoz kapcsolódóan könnyen, gazdaságosan és bárki számára elérhető alapanyagok felhasználásával készíthető recepteket gyűjtünk össze nektek, amelyek nem csak egészségesek, de finomak is.

A harmadik fontos terület, amelyre figyelmet fordítunk a FITMESS kampány során, az a motiváció. Kamaszkorban nagyon sokan küzdenek önbizalomhiánnyal, mentálhigiéniai problémákkal vagy pályaorientációs nehézségekkel, ezért szeretnénk támogatást nyújtani az érintett fiataloknak tanácsadással, ifjúságszakmai programokkal, workshopokkal, illetve edukációs tartalmak közlésével. Az Erzsébet Ifjúsági Alap saját szakemberei által lebonyolított csoportos életvezetési, illetve kortárssegítő tréningjeire is lehet majd jelentkezni.

Mindezeket egy osztályok között futó országos verseny köti össze, melyben egy mentor tanár koordinálásával osztályközösségek vehetnek részt. A feladat: edzeni/mozogni/egészségesen táplálkozni, és az ezekről készült tartalmakat Instagramon is bemutatni. A három legaktívabb csapat háromnapos élménytábort nyerhet, míg a mentoráló pedagógusok ajándékcsomagban részesülnek.

Nyerjetek osztálykirándulást!

Nyerjetek osztálykirándulást!
Forrás:
fitmess.futournet.hu

A játék regisztrációja október 19-én elindult, a pontok gyűjtésére pedig november 1. és december 19. között lesz lehetőség.

Játszanátok Ti is? A játékszabályt és a részvételi feltételeket megtalálhatjátok a fitmess.futournet.hu oldalon.

Ajánlott cikkek