Egyéb kategória

Már csak 1 napig él a kedvezményes nevezés! Ne gondold túl, gyere és fuss a Hungaroringen!

Az amatőr sportolók legnehezebb feladatai között említhetjük a halogatás kiküszöbölését. Mivel mindegyikünknek van munkahelye, ahol napi elvárásoknak kell megfelelnünk, és a családi kötelezettségek alól sem szabad kibújnunk, jogosnak tűnik az a hivatkozás, hogy majd ha lesz időm, majd ha már elvégeztem ezt vagy azt, majd az után, hogy…. stb…

vous - 2021.07.13.
Már csak 1 napig él a kedvezményes nevezés! Ne gondold túl, gyere és fuss a Hungaroringen!

Ezek a kifogások mindenki számára előrántható érvek, de lássuk be, gyakran csak ürügyként szolgálnak az edzés kezdésének halogatására. Az elszántság már a prioritások felállításánál jól látszik, Aki igazán el akarja érni azt a célt, amit kijelölt, előbbre tudja helyezni a sorban. Jó példa lehet erre egy versenyre nevezés. Ha valaki le akarja futni a félmaratont, az benevez időben. Aki halogat, annak majd jó ürügy lehet a kimaradt versenyre, hogy már nem volt előnevezés, vagy már drágább volt a nevezési díj. Ezt fordítsuk most meg a fejünkben. Legyen ijesztő, hogy már csak 1 napig lehet kedvezményesen nevezni a Ring Run futóversenyre! Ne hezitálj, nevezz most! Erős lelkiismeret furdalást kockáztatsz meg egy halogatott nevezéssel.

Az autósport szerelmeseinek kötelező.

A saját határaikat feszegetőknek jó alkalom a megmérettetésre.

Az élményt keresőknek pedig egy egyedülálló lehetőség.

Gyorsan vagy lassan, egy km az egy km, de nem mindegy, hol futod. Ring Run Race.

NEVEZÉS: http://ringrun.sport4you.hu/

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.