Egyéb kategória

10 tipp a fránya nyaki ráncok ellen

Hányszor láttál már egy nőt, akinek gyönyörű sima volt az arca, de a ráncos nyaka egyből elárulta, mennyi idős valójában? Majd belenéztél a tükörbe, és rájöttél, hogy ez a probléma bizony senkit nem kímél... De ne aggódj, vannak praktikák, amivel kordában tarthatod azokat a fránya nyaki ráncokat!

vous - 2020.11.25.
10 tipp a fránya nyaki ráncok ellen

A nyak és a dekoltázs bőrén már sokkal hamarabb mutatkoznak az öregedés jelei, ennek ellenére a nők többsége kevés figyelmet fordít ezeknek a területeknek az ápolására.

Miért öregszik hamarabb a bőr a nyakon?

A nyakon és a dekoltázson rendkívül érzékeny a bőr, aminek két fő oka van.

  • Az egyik, hogy kevés verejtékmirigy és zsírszövet található a bőr alatt, emiatt sokkal hajlamosabb a szárazságra.
  • A másik, hogy itt kevesebb melanin termelődik, emiatt ez a rész fogékonyabb a napsugárzás káros hatásaira. Ez szintén ráncossá teheti a bőrt, sőt, barna foltok megjelenését is előidézheti.

De ne keseredj el: ha odafigyelsz erre a területre, akkor megelőzheted a nyaki ráncok kialakulását. Mutatunk pár ötletet, kattints a galériára!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
canva.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.