Egyéb kategória

10 meglepő dolog Sofia Vergara életéből

A Modern család sorozat Gloriájának az élete nem egyszerű, rákbetegségtől a bizarr peren át a gyilkosságig mindennel meg kellett már küzdenie.

vous - 2020.07.29.
10 meglepő dolog Sofia Vergara életéből

Talán meglepő, de a gyönyörű, latin származású színésznő a magánéletben egy kifejezetten kedves, okos üzletasszony. 

De a csillogás mögött bizony számos dráma, sőt tragédia is feszül. Annyi mindenen keresztül kellett mennie szegénynek, hogy attól más már megbolondulna, de ő továbbra is egy optimista, mosolygós személyiség.

De lássuk Sofia életének meglepő pillanatait, kattints a galériára!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
businessinsider.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.