Egyéb kategória

Hollywoodi celebgyerekek

Nézd meg a galériánkat és olyan csöppségeket is láthatsz, akiket egyébként rejtegetnek a szüleik.

vous - 2020.07.05.
Hollywoodi celebgyerekek

Íme a recept: vegyél egy – esetleg kettő – világhírű színészt/énekest, aki nagyrészt a kiemelkedő külsejének köszönheti sikereit, reprodukáld, és utána nézd meg, milyen csodás kis teremtmények jönnek a világra… a jó géneket bizony érdemes örökíteni. Ezek az édes kis angyalok gyönyörűek, huncutok, mint a szülei, és a vérükben van, hogyan kell belenézni a kamerába úgy, hogy az a legtökéletesebb eredményt adja…

A lenti képgalériára kattintva olyan gyerekek képét is láthatod, akiket egyébként rejtegetnek a szüleik (mint például Robbie Williams kislánya) és ez az egy nyilvános fotó van róluk az egész óriási interneten…Kattints a lenti képre a bemutatóért!

Galéria

Galéria
Forrás:
canva.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.