Egyéb kategória

Gryllus Dorka 47 évesen újra gyermeket vár!

Gryllus Dorka 2010-ben jött össze színész párjával, Simon Kornéllal, aki bár 4 évvel fiatalabb nála, de már 20 éves kora óta érezte, hogy egyszer Dorka lesz az ő felesége.

vous - 2020.05.16.
Gryllus Dorka 47 évesen újra gyermeket vár!

Dorka ekkor már túl volt egy viharos házasságon Geszti Péterrel, és egy kapcsolaton a német íróval Moritz Rinkével.

Gryllus Dorka korábbi kapcsolatai

Gryllus Dorka korábbi kapcsolatai
Forrás:
nlc.hu, https://www.whosdatedwho.com/

Első gyermekük – Soma – 2012-ben született. A pár szeretett volna kistestvért Somikának, és ennek 8 év után most jött el az ideje!

A színésznő először a teste változásaiból érezte, hogy valami máshogyan van, az első terhességi teszt azonban még negatívnak bizonyult.

A második teszt azonban már kimutatta a terhességet, és azóta már azt is tudja a boldog házaspár, hogy kisfiút várnak, akit Áronnak fognak elnevezni – adta hírül a Story magazin.

Objektum doboz

A 45 év feletti gyermekáldás nem ritka a celebek körében sem, megmutatjuk, mely hírességek vállalták be a babát érett nőiességük alatt is! 

A világ legszebb női: Halle Berry, Laura Linney, Rachel Weisz és még sokan mások… És olvashatsz Gwen Stefaniról is, akit a dadussal csalt a férje, miközben a feleség a szülőszobán volt… Kattints a galériára!

Galéria

Galéria
Forrás:
canva.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: