Egyéb kategória

Ez három csillagjegy nem fut senki után

Mindannyian játszmázunk néha, szeretjük érezni, hogy a másik jobban akar, többet tesz bele a kapcsolatba, epekedik. Ez a három csillagjegy azonban keményen lezárja az ilyen próbálkozásokat.

vous - 2019.10.12.
Ez három csillagjegy nem fut senki után

Kos

Szenvedélyességéből adódóan mindent akar és azonnal akar. Meghökken, ha azt tapasztalja, hogy valaki az orránál fogva akarja vezetni, vagy nem egyértelműek a másik jelzései, ha ígér aztán visszavonja, ha egyik percben elérhető, a következőben nem. A Kos hamar ráébred mi zajlik a háttérben és azonnal kilép a kapcsolatból. Bánhatjuk, ha igazából akartuk őt, csak egy kicsit megtáncoltattuk.

Rák

Egyszerűen megsértődik és tovább áll, nem érdemes rángatni, az érzelmeivel játszadozni. Elvárja az őszinteséget és a játszamentes kommunikációt.

Oroszlán

Esélyünk sincs arra, hogy fusson utánunk. Sőt. Épp az Oroszlán az, aki szeret mások érzésein uralkodni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.