Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe

Ezek a csillagjegyek nem félnek átadni magukat érzéseiknek...Képesek tiszta szívből vagy éppen erős szenvedélyből szeretni és sosem az eszükre hallgatnak.
 

vous - 2019.10.05.
Ez a három csillagjegy esik a leghamarabb szerelembe

Rák

A Rákok imádnak álmodozni és tervezgetni, éppen ez történik akkor is ha valaki olyannal találkoznak, akivel eltudják képzelni magukat, rögtön az esküvőn és a gyerekeken fognak filózni, na meg a közös háziállatokon.

Nyilas

A Nyilasok igazi kalandorok és bármibe belevágnak egyik pillantról a másikra, így van ez  a szerelemmel is, nagyon hirtelen felindulásból és hatalmas hévvel tudnak szeretni, de elég csak egyszer eljátszani a bizalmukat és pont úgy fognak eltűnni az életetekből, mint ahogy jöttek.

Szűz

A Szüzek nagyon kitartóak és pontosan tudják milyen az a "típus", amire vágynak..Képesek akár hosszú ideig is várni kiszemelt kedvesükre, de sosem tepernek ész nélkül, nem alázkodnak meg, azonban ettől függetlenül céltudatosan tisztában vannak vele, hogy kivel szeretnének lenni és ha a másik fél is érdeklődést mutat irányukba akkor azonnal elárasztják a szerelmükkel.

Ajánlott cikkek