Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy minden állatot meg akar menteni

Az állatok szeretete és védelme a legtöbb ember számára alap. Ez a három csillagjegy azonban kiemelkedik mérhetetlen állatszeretetével.

vous - 2019.09.22.
Ez a három csillagjegy minden állatot meg akar menteni

Vízöntő

Már gyerekként a világból kikergeti a szüleit a váratlan időpontokban hazahurcolt kóbor kiskutyával, cicával. Mindegy milyen állapotban van a kicsi állat, egy Vízöntő gyerek nem viszolyog attól, hogy hozzáérjen, dédelgesse. Ha kell, a kabátjába burkolva csempészi be a lakásba, és akár a zsebpénzét is feláldozza arra, hogy a megfelelő ellátást kifizesse a megmentett jószág érdekében.

Bika

A Bikának minden állat egyformán értékes és szép, legyen az egy pompás ló, vagy egy apró pók. Teljesen mindegy. Soha nem bántja az állatokat, a hívatlan vendégeket pedig óvatosan tessékeli ki a lakásból, és csak akkor, ha meggyőződik arról, kinn jobb helye van, mint benn.

Nyilas

Az állatvédők között szép számmal találunk Nyilas jegyű embereket. Ők azok, akik akár harcba is szállnak az állatok védelme, jogai érdekében. Jaj annak, akit állatbántalmazáson érnek. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon