Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy azonnal segítő kezet nyújt, ha bajba kerülsz

Szeretjük azoknak az embereknek a társaságát, akikben megbízunk, akikről tudjuk, hogy védelmeznek minket. Ez a három csillagjegy azonnal utánunk nyúl, ha bajban vagyunk.

vous - 2019.09.10.
Ez a három csillagjegy azonnal segítő kezet nyújt, ha bajba kerülsz

Vízöntő

Szociális érzékenysége nagyon erős, idegeneknek is segít, nem hogy azoknak, akik közel állnak hozzá. A Vízöntő jegyben született emberek sose hagynak cserben, akkor is segítenek, ha a baj saját hibánkból következett be.

Kos

Nem csak segít, ez számára természetes, de képes fergeteges humorral elkergetni a fekete felhőket is, azonnal megvigasztalja a bajba kerülő embereket. Ráadásull soha el nem hagyná a száját az a mondat: "na én megmondtam".

Oroszlán

Az egyetlen jegy, amely még a bajba jutott ellenfelének is segítő kezet nyújt, Szemernyi bosszú sincs benne, soha. Az életet a maga nagyszerűségében értékeli és nem nézné soha jó szemmel más szenvedését.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.