Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy azonnal segítő kezet nyújt, ha bajba kerülsz

Szeretjük azoknak az embereknek a társaságát, akikben megbízunk, akikről tudjuk, hogy védelmeznek minket. Ez a három csillagjegy azonnal utánunk nyúl, ha bajban vagyunk.

vous - 2019.09.10.
Ez a három csillagjegy azonnal segítő kezet nyújt, ha bajba kerülsz

Vízöntő

Szociális érzékenysége nagyon erős, idegeneknek is segít, nem hogy azoknak, akik közel állnak hozzá. A Vízöntő jegyben született emberek sose hagynak cserben, akkor is segítenek, ha a baj saját hibánkból következett be.

Kos

Nem csak segít, ez számára természetes, de képes fergeteges humorral elkergetni a fekete felhőket is, azonnal megvigasztalja a bajba kerülő embereket. Ráadásull soha el nem hagyná a száját az a mondat: "na én megmondtam".

Oroszlán

Az egyetlen jegy, amely még a bajba jutott ellenfelének is segítő kezet nyújt, Szemernyi bosszú sincs benne, soha. Az életet a maga nagyszerűségében értékeli és nem nézné soha jó szemmel más szenvedését.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!