Egyéb kategória

Erre a három csillagjegyre hat leginkább a Hold ereje

A Hold hatásait nőként havonta tapasztaljuk önmagunkon, nőies jegyeink felerősödnek, erősebbé válunk, de sebezhetőbbé is. Ez a három csillagjegy az átlagosnál is erősebben tapasztalja önmagán a Hold nőkre gyakorolt mágikus hatását.

vous - 2019.07.20.
Erre a három csillagjegyre hat leginkább a Hold ereje

Halak

Nővé serdülve különös izgatottság lesz úrrá a Halak nőkön minden hónap azonos időszakában, feszültebbé, egyben örömtelibbé is válnak a termékenység napjai alatt. Boldogságuk cikázó, sürögnek-forognak, de évek telnek el, mire uralni tudják a Holdtól ajándékba kapott erőt.

Rák

Nem csak belső, de szemmel látható külső változások is lezajlanak a Hold ciklusa alatt. Hajuk fényesebbé válik, bőrük feszesebbé, minden pórusukból a termékenység csodás illata árad. A Rák jegyű nők azok, akik nőiségük csodáját a maga teljességében tudják megélni és azt csábítóan tálalni az ellenkező nem számára.

Szűz

Finomságuk a Hold hatására erővel párosul, ugyanakkor a Szűz jegyű nők azok, akik túlérzékennyé válnak a termékenység napjai alatt. Máskor is, de a Hold mágikus időszakában gyakoriak a könnyek, a látszólag ok nélküli kiborulások. A Szűz jegyű nők a legtöbbször telihold alatt szakítanak, vagy hozzák meg legsúlyosabb párkapcsolati döntéseiket.

Ajánlott cikkek