Egyéb kategória

Itt a formás hasizom titka!

Aki kockás hasat szeretne, nem kerülheti el a felüléseket. A következőkben bemutatott verziók egy változatos hasizom erősítést tesznek lehetővé.

vous - 2019.07.19.
Itt a formás hasizom titka!

A felülések a klasszikus edzésmódszerek részét képezik, de sajnos könnyen monotonná válhat tőle a hasizom erősítése. Ha feszes hasat és erős törzset szeretnénk, ettől függetlenül nem mondhatunk le a felülésekről. Mutatunk néhány variációt, amivel feldobhatjuk a hasizom erősítését.

hasizom sport edzés

hasizom sport edzés
Forrás:
iStock

Az alapok

Mielőtt belevágsz a hasizom erősítésébe, tisztázzuk az alapokat! Habár ezek a gyakorlatok nagyon egyszerűek, mégis nagyon hasznosak, kifizetődő a velük töltött idő. Feküdj a talajra háton, a térdeid legyenek könnyedén hajlítva, a talpad a földön! A kezeid legyenek a tarkódon, majd emeld meg a felsőtested a lábaid irányába, miközben a hátad egyenes! A felülés közben erősen fújd ki a levegőt! Ezt követően belégzés, majd vedd fel a kezdő pozíciót!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.