Egyéb kategória

Itt a formás hasizom titka!

Aki kockás hasat szeretne, nem kerülheti el a felüléseket. A következőkben bemutatott verziók egy változatos hasizom erősítést tesznek lehetővé.

vous - 2019.07.19.
Itt a formás hasizom titka!

A felülések a klasszikus edzésmódszerek részét képezik, de sajnos könnyen monotonná válhat tőle a hasizom erősítése. Ha feszes hasat és erős törzset szeretnénk, ettől függetlenül nem mondhatunk le a felülésekről. Mutatunk néhány variációt, amivel feldobhatjuk a hasizom erősítését.

hasizom sport edzés

hasizom sport edzés
Forrás:
iStock

Az alapok

Mielőtt belevágsz a hasizom erősítésébe, tisztázzuk az alapokat! Habár ezek a gyakorlatok nagyon egyszerűek, mégis nagyon hasznosak, kifizetődő a velük töltött idő. Feküdj a talajra háton, a térdeid legyenek könnyedén hajlítva, a talpad a földön! A kezeid legyenek a tarkódon, majd emeld meg a felsőtested a lábaid irányába, miközben a hátad egyenes! A felülés közben erősen fújd ki a levegőt! Ezt követően belégzés, majd vedd fel a kezdő pozíciót!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.