Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy bírja a becézést

A gyengédség egyik legfinomabb kifejező eszköze, amikor a másik nevét megváltoztatjuk. Átnevezzük, becézgetjük. Kedves kifejezésekkel illetjük. Ezt általában mindannyian szeretjük, de néhány csillagjegy mindenki másnál jobban szereti a kedves elnevezéseket.

vous - 2019.07.11.
Ez a három csillagjegy bírja a becézést

Kos

Elsősorban szuperfejlett humorérzéke miatt írja át önmaga és a másik nevét is. Bírja az erősebb becézgetést is, egészen addig, amíg az nem csap át lekicsinylésbe vagy gúnyba.

Ikrek

Az Ikrek számára a becézés a szeretetnyelv egyik legfontosabb formája. Nem biztos, hogy a másik nevét írják újra, de szívesen találnak a másikra jellemző kedves, csak ráillő becenevet, amit aztán soha senki másnál nem használnak. Nem örökölhető, így nem kell attól tartani, hogy a kapcsolatban te már a hatodik Mütyüri vagy. Erre kínosan ügyelnek.

Oroszlán

Egy Oroszlán számára azonban mindenki egyformán lehet Kicsikém, Kincsem vagy Édesem, legyen az közeli hozzátartozó vagy az utcán éppen megismert új ember. Így viszont garantáltan nem lő mellé akkor se, ha esetleg tilosban jár. A Kedvesem az Kedvesem marad, hívják akár hogy is a másikat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.