Egyéb kategória

Íme a nyár trendi sportja – a hullahopp

Amikor alakformáló edzésekben gondolkodunk, hajlamosak vagyunk elfeledkezni a legegyszerűbb módszerekről és eszközökről. Pedig a hullahopp karika végigkísérte a gyerekkorunkat. Minden izmunkat megmozgatta, erősítette az állóképességet, javította a tartást, segítette az egyensúlyérzék fejlődését. Mindemellett látványos és szórakoztató mozgásforma. Kell ennél több, ha kifejezetten a has, a derék, a csípőtájéki hurkáktól akarunk megszabadulni?

vous - 2019.06.21.
Íme a nyár trendi sportja – a hullahopp

Mert igen: a hullahopp a szervezetre gyakorolt általános kedvező hatásain túl, célzottan is hat. Pont ott, ahol a legmakacsabbul tartja magát a háj. Higgyétek el, két-három hét napi rendszerességű karikázás után centikben mérhető az átalakulás. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.