Otthon

Deres őrület – jégkása otthon is

Mi is az a jégkása? Jég, gyümölcs és kis cukorszirup. Ha egy csipetnyi alkoholt adtok hozzá, akkor JÉGKOKTÉL a felnőtt neve, és gyerekek ne nyalogassák.

vous - 2019.06.21.
Deres őrület – jégkása otthon is

Minden nyári kerti partit garantáltan feldob (és kellemesen hűsít) a jégkása, amelynél egyszerűbb dolgot elképzelni se lehet egy forró nyári este – vendégváró fogásként.

ice-1244640_1920

ice-1244640_1920
Forrás:
pixabay

Azt, hogy milyen gyümölcsöt használtok fel a jégkása készítéséhez, csakis ízlésetek, a vendégeitek ízlése na meg a pénztárcátok határozza meg. Lehet ugyanis hűsítő jeges nyelet pár zöldcitrom felhasználásával is, de aki megengedheti magának, az a trópusi gyümölcsök igazi arzenálját is felvonultathatja.

Kell még egy erős, strapabíró késes turmix, rengeteg, rengeteg jégkocka meg némi cukorszirup. 

A cukorszirup se ördöngösség, magatok is elkészíthetitek: 1 liter vízbe olvasszatok fel 1 kg cukrot, hagyjátok kihűlni és kész is. Mehet a jégkásához. Már aki igényli a cukrot. Szerintünk cukor nélkül is fantasztikus.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.