Egyéb kategória

Így vásárolnak ruhát… Németországban – ahol a praktikum fontosabb, mint a stílus

A fenntartható divat témában többnyire német nyelvű bloggereket követek az Instagramon. A bajor fővárosban ismerkedtem meg a fast fashion márkákkal, ott láttam először, hogy a ruhák a földre kerülhetnek, rájuk is taposnak – mégsem érdekel senkit. 

vous - 2019.06.17.
Így vásárolnak ruhát… Németországban – ahol a praktikum fontosabb, mint a stílus

De ott tanultam meg azt is, hogy a grófok farmert és zakót viselnek. De hogyan vásárolnak és öltözködnek most a németek? Erről mesél nektek a Holy Duck! blog egyik olvasója.

így-vásároltam

így-vásároltam
Forrás:
Holyduck.hu

Kovács Henrietta maga is blogger, a Jollity blog szerzője. Tudatos életmódról ír, az élet valamennyi területét érintve. Ingolstadtban él öt éve, de április elején azt írta, lassan vége a német kalandnak, hamarosan szeretne visszatérni Magyarországra.

Heni tavalyelőtt kezdett tudatosabban foglalkozni a ruhatárával, a 10 x 10 gardróbkihívás és a kapszulagardrób voltak az első témák, amelyeket megtalált a blogomon.

A cikk folytatását a Holyduck.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!