Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legdédelgetőbb édesanya

Aki felneveli gyermekét, azt az anyát minősíteni, hasonlítgatni nem igazán lehet másokhoz. Mégis akad pár csillagjegy, aki még annál is többet tesz, mint amennyit lehet….

vous - 2020.04.27.
Ez a három csillagjegy a legdédelgetőbb édesanya

Vízöntő

Folyton a gyerekén a szeme, lesi minden moccanását, kifigyeli a csemete szívének minden titkos vágyát. Titkos meglepetéseket csomagol, utazásokkal, ajándékokkal kedveskedik akkor is, amikor a gyermek már kifelé kacsingat. Örökké JÓ anya marad, aki háttérbe szorítja saját igényeit.

Bika

A Bika anya az, aki folyton minden földi jóval traktál, neki folyton gyermekén a szeme, mellette nem lehet éhes, nem lehet szomjas a kicsinye. Bár a fizikai jólétre fókuszál, ezt nem lehet szemére vetni, hiszen még a felnőtt gyermekeit is, amíg csak mozdulni tud…. kényezteti.

Skorpió

Látszólag, szúr, mar, zsörtölődik, soha semmi se elég jó neki, ha a gyerekéről van szó. de a családon belül szinte elolvad kicsinyétől. Minden nap bebizonyítja, hogy szíve tele van szeretettel, gyengédséggel és odaadással.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.