Egyéb kategória

Nincs még vége a tavaszi esőknek, könnyen elázhatunk a közeljövőben. Hasznos tippeket adunk azoknak, akiktől nem áll távol az esőben futás!

Az elmúlt hetek változékony időjárása nem kedvezett a kültéri sportok szerelmeseinek. De az eső nem gátolja meg a futóedzéseinket, csak kellemetlenné teszi azokat. Ha megfelelő módszerekkel alkalmazkodunk, sokkal biztonságosabbá, és valamivel komfortosabbá tehetjük edzéseinket.

vous - 2019.05.14.
Nincs még vége a tavaszi esőknek, könnyen elázhatunk a közeljövőben. Hasznos tippeket adunk azoknak, akiktől nem áll távol az esőben futás!

Akad, aki szeret az esőben futni, de akad olyan is, aki egyáltalán nem. Nem könnyű szemet hunyni az olyan kellemetlenségek felett, hogy beázik a cipőd, nem tudod hova tenni a kütyüdet, mert elázik, és minden lépésednél felcsapódik a pocsolyákban összegyűlt víz. Mivel ez a téma igen aktuális, tekintve, hogy mostanában elég gyakran esik, így összeszedtünk négy tippet az esőben futáshoz, hogy megkönnyítsük számodra ezt az időszakot.

generateImage

generateImage
Forrás:
sport4you

Vegyél fel sapkát!

Te is gondoltál már arra, milyen jó lenne egy mini ablaktörlővel ellátott szemüveg a futáshoz? Mivel ezt még nem találták fel, így kénytelen vagy beérni egy olyan sapkával, amelynek van karimája, például egy kényelmes baseballsapkával. Felfogja az esőt, illetve védi egy kicsit az arcod a széltől.

Öltözz rétegesen!

Az a ruhadarab, amit legalulra felveszel, lehetőleg magas polipropilén tartalmú legyen, hogy ne ázzon át hamar, és elvezesse kicsit a vizet. Ha pamut felsőt veszel alulra, nagy valószínűséggel magába szívja az összes vizet, ami átázott a felsőbb rétegeken, így nehezebb és kényelmetlenebb lesz a futás. Felülre érdemes vízlepergető széldzsekit választani.

Védd az elektronikát!

Már rengeteg futófelszerelés boltban lehet kapni olyan mobil- vagy bármilyen más kütyütartót, ami pont az ilyen helyzetekre lett kifejlesztve, ezáltal abszolút vízhatlan.

A cikk folytatását a sport4you.hu oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.