Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy mentésre született

Ma, a mentők napján nem hagyhattuk ki ezt a fontos üzenetet, mert jó tudni, mely csillagjegyek ugranak azonnal, ha baj van és melyek azok, akiknek akár hivatásává is válhat a mentés.

vous - 2019.05.10.
Ez a három csillagjegy mentésre született

Oroszlán

Bátorsága közismert, de arról kevesebb szó esik, hogy az Oroszlán bátorsága sosem öncélú, a legtöbbször akkor mutatja meg valódi lényét, ha másért kell kiállnia. A tűzoltók között gyakori csillagjegy az Oroszlán.

Mérleg

Ahhoz, hogy egyensúlyban érezze önmagát, gondoskodnia kell arról, hogy a körülötte élő emberek biztonságban legyenek. Mentők és biztonsági szakemberek között nagy gyakorisággal találunk Mérleg jegyű embereket.

Nyilas

Vakmerősége és önfeláldozásra való késztetése egyedülálló a Nyilasnak. Aki ebben a jegyben született hajlamos, akár saját maga kárára is képes másokat megmenteni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.