Test

Az együtt sportoló családok jobban működnek!

Egy nemrégiben kiadott tanulmány szerint azok a családtagok, akik együtt járnak sportolni, egészségesebb és harmonikusabb kapcsolatot táplálnak egymással. Azt is megmondjuk, miért!

vous - 2019.05.10.
Az együtt sportoló családok jobban működnek!

Két óra edzés

Azoknál a családoknál, ahol a családtagok együtt étkeznek és “megadják a módját”, megfigyelhető, hogy a gyerekek szívesebben járnak a szüleikkel edzeni is. Sajnos elég kevés kölyök (három gyerekből egy) mozog naponta legalább két órát vagy többet!

A szülői támogatás

Még egy határozott felnőtt számára is kemény dió az egészséges étrend betartása. A gyerekeknek még nehezebb dolguk van, hiszen rengeteg forrásból buzdítják őket ennek ellentétére. Ezért is kiemelkedően fontos a szülői támogatás és a jó példa!

A cikk folytatását a sport4you oldalán találjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.