Egyéb kategória

Ebből a három csillagjegyből lesz a legjobb anyuka

Édesanyává válni a legcsodálatosabb dolog a világon, de nem mindannyian vagyunk azonos mértékben felkészülve rá. Vannak olyan csillagjegyek, akik könnyebben veszik a szülővé válás nehézségeit és vannak, akik nehezebben. Tudjátok meg ti melyik csoportot erősítitek!
 

vous - 2021.01.14.
Ebből a három csillagjegyből lesz a legjobb anyuka

Rák

A Rákok rendkívűl érzékenyek és éppen ennek az érzékenységnek és empátiának köszönhetően válhatnak csodálatos anyukává. A Rák jegy szülötteinek nem okoz gondot odaadóan és gondoskodóan viselkedni csemetéjükkel, ezért a gyermeknek nem lesznek majd titkai előttük.

Szűz

A szűz jegy szülöttei rendkívűl felelőségteljesek és rengeteget tesznek le az asztalra. Minden feladatukat maximális erőbedobással végeznek, legyen szó a munkáról vagy éppen a gyereknevelésről.

Bika

A Bikák lába alól sosem csúszik ki a talaj. Mindig találnak megoldást, bármilyen problémáról is legyen szó. Képesek roppantul racionálisan gondolkozni és mindent eltervezni előre, ezért a baba biztos hogy megfelelő környezetbe érkezik majd.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.