Egyéb kategória

Ezek a csillagjegyek meglátják a lényeget

Hiába a sok beszéd, a csalafintaság és a ködösítés- ezeket a csillagjegyeket nem lehet elkábítani.

vous - 2019.04.24.
Ezek a csillagjegyek meglátják a lényeget

Kos

A Kosok kommunikációs zsenik, ezt mindannyian tudjuk, és ahogy értenek a szavak csűréséhez, csavarásához, éppúgy tudnak olvasni a sorok között is. velük szemben hiába próbálsz meg maszatolni, kibújni, vagy elmismásolni dolgokat, hiába terelsz…. látják azt, amiről hallgatni szeretnél.

Mérleg

Mivel lényük legfontosabb része az egyensúly, minden helyzetben a mérleg nyelve náluk középen kell, hogy megálljon. Arányérzékük kifinomult, éppen ezért tudják, mi az igazság, mi a lényeg és mi  az, ami pluszsúly, álcázó köd.

Nyilas

Kalandor létükre meglehetősen éles szemmel figyelik környezetüket, náluk felesleges üres köröket futni, hátulról előre kezdeni azt, amit fontosnak tartasz a tudomására hozni. Beszélj nyíltan a Nyilas előtt, úgy is kizárják azt, ami lényegtelen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.