Egyéb kategória

Ezek a csillagjegyek a legmegbocsátóbbak

Mindannyian követünk el hibákat, kisebb nagyobb vétkeket mások ellen. Azok egy részét megbánjuk, egy részét sose, de az biztos, hogy annak, aki ellen elkövettünk bármilyen rosszat, szeretnénk elnyerni bocsánatát. Nem mindig sikerül. Eza három csillagjegy, azonban képes a szívből jövő megbocsátásra.

vous - 2019.04.23.
Ezek a csillagjegyek a legmegbocsátóbbak

Vízöntő

Talán a legjobb, a legnemesebb lélekkel megáldott emberek e csillagjegy szülöttei, akik bár látják a mellettük élők hibáit, segítenek azok helyrehozatalában akkor is, ha nem hangzik el nyílt bocsánatkérés.

Rák

Egy Rák ugyan elraktározza mindazt, amit ellene vétettek, de nem azért, hogy alkalomadtán bosszút álljon, vagy hogy a szemére vesse a másiknak bűneit, csupán fontosak számára a tapasztalatok. Ugyan akkor ha valaki képes bocsánatot kérni vétkeiért, első szóra megbocsát.

Szűz

Melegszívű csillagjegyről van szó, akik számára fontos, hogy a másik ember jól érezze magát a bőrében. Nincs szükségük arra, hogy a mellettük élők bűntudattól szenvedjenek. Alkalmat teremtenek arra, hogy a konfliktus rendezésre kerüljön és elengedik a haragot.

Ajánlott cikkek