Egyéb kategória

Meghan Markle fittyet hány a királyi etikettre?

Puszta megjelenésével is borított sok mindent, amit a brit királyi udvar addig kötelezően követendőnek tartott. Nem angol, elvált, színésznő. Valószínűleg a legkevésbé se erre a trióra számítottak, amikor nősülésre biztatták a kis herceget. 

vous - 2019.04.10.
Meghan Markle fittyet hány a királyi etikettre?

A szerelem azonban képes volt az ELVÁRÁSOKKAL szembe menni. Még szép, elvégre ez a 21. század. Talán nem is baj, ha repedések támadnak a királyi palota falán…..

Meghan Markle

Meghan Markle
Forrás:
instagram.com

Meghan mindenesetre gondoskodik arról, hogy Erzsébet Királynőnek legyen miért aggódnia. 

A hírek szerint Meghan ugyanis a fejébe vette, hogy megtöri az évszázados szokásokat és bizony NEM hajlandó fotósok elé állni – alig pár órával majd a szülése után, ahogy azt Erzsébet királynő, Diana és még Katalin hercegné is tette.

Mit is mondhatnánk? Hogy helyén van az esze? Hogy a királyi család nőtagjaira kényszerített szokás figyelmen kívül hagyta eddig is a gyermekágyas anya egészségét, testi-lelki állapotát? 

Nem mondjuk. Nincs véleményünk, csak leírtuk, mire számíthat a királyi udvar.

A közösségi oldalak persze majd felrobbannak már most a hír hallatán. Mert ki hallott már ilyet- mondja az egyik oldal. Végre! – mondja a másik, végre valaki ki mer állni önmagáért. 

Ti hogy látjátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.