Egyéb kategória

Kemény zene, amitől meglágyul a szíved

Tulipános kert címmel írt dalt Z.Kiss Zalán, a Pokolgép zenekar gitárosa az autizmus világnap tiszteletére, és tényleg elolvad tőle a szíved, ha meghallgatod.

vous - 2019.04.02.
Kemény zene, amitől meglágyul a szíved

A HAMMER WORDL oldalán találtuk a hírt, és szeretettel osztjuk meg oldalunkon azt a videót, amely az autizmus világnapjára készült. A zenét Z.Kiss Zalán, a Pokolgép gitárosa – aki érintett édesapa – készítette. Szerintünk gyönyörű, a szívetekkel hallgassátok meg. És osszátok, jusson el ma mindenhova. Az érintettekhez is, hogy tudják, nincsenek egyedül, figyelünk rájuk, számíthatnak ránk.

Objektum doboz

A dalhoz Vámosi Robi készített egy képet, melyet Zalán szeretne licitálásra bocsátani.

A Hammerwordl oldalán található interjúból idézünk:

"Az elkészült képet szeretnénk a közösségi média segítségével licitálásra bocsátani, és a befolyt összeggel egy vidéki bentlakásos intézményt fogunk támogatni (Autisták Védőotthona). 
Hiszem, hogy fontos, hogy a nem érintett családok belelássanak a mi életünkbe. Nem kell minket sajnálni, amire szükségünk van az az elfogadás. Elfogadás a buszon, a boltban, a játszótéren, ha éppen furcsán viselkedik a gyermekünk."

Nézzétek csak, erről a képről van szó (szintén a hammerwordl oldaláról vettük át), 

Tulip01 - Z.KISS ZALÁN, VÁMOSI ROBI - Tulipános kert c. dalhoz kép

Tulip01 – Z.KISS ZALÁN, VÁMOSI ROBI – Tulipános kert c. dalhoz kép
Forrás:
hammerwordl.hu
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon