Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet szombatra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.03.30.
Vous – Angyali üzenet szombatra

Munka: Az angyalok azt üzenik, hogy felbukkanhat a közeljövőben egy olyan ember, aki sokáig hű társad volt. Akitől sokat tanultál és nagy hatást gyakorolt szakmai fejlődésedre. Itt az idő, hogy most te támogasd őt.

Szerelem: A szerelmi nosztalgiázás energiát rabló, felesleges időtöltés, ami a jelenedtől, sőt a jövőtől vesz el erőt. Ne nosztalgiázz, a nagyritka gyengéd emlékezésnek helye van, de ragadj a múltban.

A napodat segítő virág: a METÉNG.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!