Egyéb kategória

Sport? Pihenés? Esetleg több vidámság? Öt befutó módszer stressz ellen!

A stressz általános népbetegséggé vált a XXI. században. Komoly terhet ró testünkre, ezért meg kell tanulnunk kezelni és helyén kezelni azt. Összegyűjtöttünk öt módszert, amivel elviselhető szintre csökkenthető a rád nehezedő stressz!

vous - 2019.03.24.
Sport? Pihenés? Esetleg több vidámság? Öt befutó módszer stressz ellen!

Nyugodt alvás.

Ha nem alszol eleget és elég nyugodtan, az hatással van a másnapi szellemi frissességedre és hormonháztartásodra. A kevés alvás súlygyarapodáshoz, depresszióhoz és az immunrendszer gyengüléséhez vezet. A számos egészségügyi probléma mellett megnövekedik a kortizolszint, amitől csökken a glükóz-érzékelésünk, és több ételre vágyunk majd.

Stressz ellen

Stressz ellen
Forrás:
Depositphotos, Freepik

Rend a lelke mindennek!

Csakis rendes, tiszta környezetben érezhetjük magunkat igazán otthon, így nagyon fontos, hogy rendben tartsuk a lakásunkat. A káosztól csak növekszik bennünk a stressz szintje, és elvonja a figyelmünket a fontos dolgokról. Nehéz nekifognunk, de csak egy kis löket kell, és már a végére is értünk. Utána pedig sokkal jobban érezzük magunkat.

A további tippeket a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.