Egyéb kategória

Halle Berry – a tetovált hátú lány

Pár napja posztolta instagramján a gerinctetkós fotót a színésznő, és persze a fotó befutotta a világot. Pedig az se biztos, hogy igazi a tetkó vagy csak egy ügyesen manipulált képről van csupán szó. 

vous - 2019.03.09.
Halle Berry – a tetovált hátú lány

Ha igazi, akkor azonnal kell nekünk is egy ilyen…….

Objektum doboz

Ha csak játék az egész, akkor meg két hétre, hennával.

Szerintünk csak játék, szerintünk Halle szeret játszani, és jól is teszi, mert nagyon úgy tűnik, azok az emberek, akik egy életen át merik vállalni gyereklelküket, örökké fiatalok maradnak. Így Halle Berry is, aki 52 évesen is bomba formában van, és ha a tetkótól nem is esik le az állad, izmos hátától biztosan. 

Objektum doboz

Minket azért lelki ereje bűvöl el. A tény, hogy alkoholista apja mellett is ennyire remek emberré vált, és hogy az se küldte padlóra, amikor a 90-es évek elején akkori párja úgy megütötte, hogy egyik fülére a hallását részben elveszítette.

Talán a megtapasztalt férfiúi brutalitás miatt szereti erősnek mutatni magát.

Például így: 

Objektum doboz

 Meg így:

Objektum doboz

Miközben egy érzékeny, csodás és törékeny nő, akire felnézünk. És aki képes maga körül megkavarni a világot. Még egy tetkóval is. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!