Egyéb kategória

Meghan Markle – elképesztő miről árulkodik a testbeszéde

Talán már nem annyira szigorú a brit királyi udvar etikettje a nyilvánosság előtti megjelenések során, már ami az érintést illeti. Mégis szembetűnő az a két kézzel kapaszkodás, ahogy Meghan időről időre a fotókon feltűnik. 

vous - 2019.03.05.
Meghan Markle – elképesztő miről árulkodik a testbeszéde

A testbeszéd nagyon is árulkodó, ezt mindannyian jól tudjuk, és lehet egy enyhe, egy ici-pici kajánság bennünk a hétköznapi párok láttán is, amikor azt tapasztaljuk, hogy a pár valamelyik tagja szorosabb közelséget szorgalmaz, vagy szorosabban kapaszkodik a másikba.

Még inkább meghökkentőbb a jelenség, ha azt egy olyan párnál vesszük észre, akiken ott a világ szeme.

De miért kapaszkodik Meghan? Mire utal a két kézzel Harry hercegbe karolás?

Talán nincs semmi extra üzenet, vagy csak annyi, hogy nem szokta még meg a közös nyilvános szerepléseket és szüksége van a párjából áradó magabiztosságra. Talán csak annyi, hogy így nem rá, hanem még inkább a Harryre irányul a figyelem. Az is lehet – és ezt szeretik belelátni ebbe a jelenségbe sokan –  hogy nincs itt semmi extra magyarázat…. ennyire szereti a párját és kész.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.