Test

A jövő bikinimodelljei narancsbőrösek, vékonyak, vastagok – olyanok, mint a hétköznapi nők

A Victoria's Secret évtizedek óta igyekszik elhitetni velünk, hogy a nők pont úgy néznek ki, mint azok a szupermodellek, akik náluk a kifutóra lépnek. Nekik (is) köszönhetően egy egész iparág épült az olyan természetes dolgok eltűntetésére, mint a narancsbőr. Vannak azonban márkák, amelyek ma már nem kérnek ebből és a valódi nők valódi igényeire támaszkodnak. Ilyen többek között a Chromat is.

vous - 2019.02.12.
A jövő bikinimodelljei narancsbőrösek, vékonyak, vastagok – olyanok, mint a hétköznapi nők

A fürdőruhamárka Instagram-oldalán a kampányképek merészek, szokatlanok, újszerűek – legalábbis elsőre így tűnnek. Azonban ha egy pillanattal tovább időzünk a képeken, le fog esni: ezek a nők valójában pont olyanok, amilyenek mi is vagyunk. Hol húsosabbak, teltebbek, hol vékonyabbak, néha narancsbőrösek, néha kevésbé, a melleik sokfélék, a csípőjük lehet keskeny vagy széles is.

Minden, amit látunk, történhetne bármelyik hazai strandon is, de szerencsére ez egy divatmárka Instagram-oldalán történik.

A Chromat beint a bemutatók előtt koplaló, a génlottó nyerteseinek kikiáltott szupermodelleknek, akik az angyali különítményhez tartoznak. A sokféleség szépségét hirdeti, mi pedig szeretnénk elhinni nekik, hogy igen, ez tényleg a jövő. Hogy nem attól kell szenvedniük a mai kamaszoknak, hogy nem olyan tökéletesek, mint a modellek.

Félreértés ne essék: nem adjuk fel az egészséges életmódba vetett hitünket. Azt támogatjuk, legyen mindenki teljes – testileg és lelkileg –, egészséges, sportos, de a maga formájában, a maga adottságaival.

Köszönjük ezt a kezdeményezést! Sok hasonlót lássunk a jövőben!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek