Test

A jövő bikinimodelljei narancsbőrösek, vékonyak, vastagok – olyanok, mint a hétköznapi nők

A Victoria's Secret évtizedek óta igyekszik elhitetni velünk, hogy a nők pont úgy néznek ki, mint azok a szupermodellek, akik náluk a kifutóra lépnek. Nekik (is) köszönhetően egy egész iparág épült az olyan természetes dolgok eltűntetésére, mint a narancsbőr. Vannak azonban márkák, amelyek ma már nem kérnek ebből és a valódi nők valódi igényeire támaszkodnak. Ilyen többek között a Chromat is.

vous - 2019.02.12.
A jövő bikinimodelljei narancsbőrösek, vékonyak, vastagok – olyanok, mint a hétköznapi nők

A fürdőruhamárka Instagram-oldalán a kampányképek merészek, szokatlanok, újszerűek – legalábbis elsőre így tűnnek. Azonban ha egy pillanattal tovább időzünk a képeken, le fog esni: ezek a nők valójában pont olyanok, amilyenek mi is vagyunk. Hol húsosabbak, teltebbek, hol vékonyabbak, néha narancsbőrösek, néha kevésbé, a melleik sokfélék, a csípőjük lehet keskeny vagy széles is.

Minden, amit látunk, történhetne bármelyik hazai strandon is, de szerencsére ez egy divatmárka Instagram-oldalán történik.

A Chromat beint a bemutatók előtt koplaló, a génlottó nyerteseinek kikiáltott szupermodelleknek, akik az angyali különítményhez tartoznak. A sokféleség szépségét hirdeti, mi pedig szeretnénk elhinni nekik, hogy igen, ez tényleg a jövő. Hogy nem attól kell szenvedniük a mai kamaszoknak, hogy nem olyan tökéletesek, mint a modellek.

Félreértés ne essék: nem adjuk fel az egészséges életmódba vetett hitünket. Azt támogatjuk, legyen mindenki teljes – testileg és lelkileg –, egészséges, sportos, de a maga formájában, a maga adottságaival.

Köszönjük ezt a kezdeményezést! Sok hasonlót lássunk a jövőben!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.