Egyéb kategória

Meghan Markle és Kylie Jenner csatája – Ezek voltak 2018 legnépszerűbb szépségtrendjei

Több mint 2000 szépségszakember adta le a voksát arra, melyek voltak 2018 legnépszerűbb trendjei a beauty vonalon. A legtöbben Kylie Jenner ajkaira kerestek rá, de Meghan Markles esküvői sminkje is rabul ejtette a világot 2018-ban. Íme a lista első 10 helyezettje.

vous - 2019.01.04.
Meghan Markle és Kylie Jenner csatája – Ezek voltak 2018 legnépszerűbb szépségtrendjei

1. Kylie Jenner ajkai

Az Amerikai Egyesült Államok legfiatalabb dollármilliárdosa mindössze 21 éves, de évek óta ő az egyik top beauty influencer (bocsi!) a világon. Neki nem volt telitalálatosa a génlottón, de a plasztikai sebészet korában ez már nem számít hátránynak. A titok, hogy az ajkak külső vonalát kontúrozza ugyanolyan színnel, mint a rúzsa színe – ettől teltebb és érzékibb lesz az összkép.

Olvassátok el ezt is >>> A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Objektum doboz

2. Meghan Markle esküvői sminkje

Elegáns, egyszerű, természetes – ezek voltak Meghan Markle menyasszonyi sminkjének legfontosabb jelzői. A tavalyi év egyik legjobban várt eseménye volt Harry herceg és az egykori színésznő esküvője, nem véletlen, ha sokan szerettek bele és kerestek rá Meghan Markle sminkjére is. A smink titka a természetes, lehetletfinom alapozás egy pillanatnyi pirosítással, a természetes, szájszínű ajkak és a szemek finom árnyékolása.

Objektum doboz

3. Kim Kardashian kontúrozása

Azt már korábban megmutattuk nektek, hogy Kim Kardashian sminkmestere szerint hogyan kell TÖKÉLETESEN kontúrozni – highlighterrel kiemelve az arc legmagasabb pontjait és sötétebb árnyalattal árnyékolni az arccsontot.

Objektum doboz

És a többiek?

4. Cara Delevigne szemöldöke
5. Ariana Grande szemceruzája
6. Lily Collins sminkje a Met-gálán
7. Beyoncé csillogó sminkje
8. Bella Hadid cicasminkje
9. Rihanna csillogó sminkje
10. Taylor Swift ’60-as évek sminkje

barna smink Molnár Viola

Néhány egyszerű sminktrükk, és máris hosszúkásabb lesz a legkerekebb arc is!

Ó, hogy vágyódunk az ideális iránt… és mindent megteszünk annak érdekében, hogy elérjük: alakítjuk, formáljuk magunkat, időnként szabunk egy-két centit innen-onnan, jobb esetben csak a kontúrkészlet után nyúlunk. Lehet is, ám véleményem szerint fontos, hogy a szemnek kellemes módon tegyük. Stílusosan, magunkhoz mérten, meghagyva természetességünket.

Ajánlott cikkek