Egyéb kategória

Belestünk a Trónok harca sorozat kulisszái mögé

Az elképesztően népszerű sorozat az idei évben elérkezik a befejezéshez. A nyolcadik évadról egyelőre csak találgatások születnek, de addig is érdemes megnézni, hogyan forgatják ezt a remekművet.

vous - 2019.01.03.
Belestünk a Trónok harca sorozat kulisszái mögé

Azt már tudjuk, hogy a szereplőknek és az egész stábnak küzdenie kell a nagy hideggel, hiszen a felvételek nagy része Izlandon készül, a hó és jég birodalmában. Persze azért így is használják a modern technikát arra, hogy a sorozat világát megalkossák. Ezen a felvételen azt láthatod, ahogy a hetedik szezon legendás találkozóját leforgatták. Ami félelmetesnek hat a vásznon, az csak egy elmaszkírozott stábtag ügyes játéka, akik pedig a sorozatban gyűlölik egymást, a forgatási szünetekben jókat bolondoznak együtt.

Objektum doboz

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.