Egyéb kategória

Ha ez az 5 jellemző igaz a kutyátokra, akkor házi kedvencetek boldog és egészséges

Minden kutya más és más karakter, személyiség, ettől egyediek. Annak ellenére azonban, hogy egyéni szokásaik különböznek, léteznek olyan alapvető fontosságú jellemzők, amelyek igazak minden boldog, teljes életet élő kis kedvencre.

vous - 2020.12.18.
Ha ez az 5 jellemző igaz a kutyátokra, akkor házi kedvencetek boldog és egészséges

A Mind Bodygreen olyan 5 alapvető jellemzőt sorolt fel, melyek a boldog, egészséges kutyákra igazak.

  • Több mint háziállatok, élethosszig tartó társaitok

Felelős kutya gazdiként nap, mint nap gondoskodnotok kell kutyátok jólétéről és egészségéről, hogy egy életen át a társatok maradhasson.

  • Megfelelő táplálékkal etetitek

Minden fajta más és más, járjatok utána, kedvencetek számára milyen a megfelelő étrend. Ne feledkezzetek meg a vitaminokról és az ásványi anyagokról, például kalciumról, foszforról, magnéziumról és káliumról sem.

  • Egészséges, játékos kis kedvencek

Kutyátok nem tudja megmondani, hogyan érzi magát, de bizonyos jelekből következtethettek arra, ha valami problémája van, betegséggel küzd.

  • Tudják a különbséget a játékidő és az alvásidő közt

A kiskutyák legalább napi 16 órát alszanak, ám amikor felébrednek nagyon aktívak. Az idősebb kutyáknak is megvan a játékidejük, amikor foglalkoznotok kell velük, és a pihenőidő, amikor kialusszák magukat.

  • Fizikailag és szellemileg ösztönözitek őket

A kutyáknak sok gyakorlásra, mozgásra és ösztönzésre van szükségük, nem csak egészségügyi okokból, hanem viselkedésük jó formában tartása érdekében. A fajta, az életkor és az egészség játszik szerepet abban, hogy mennyi aktív tevékenységre van szüksége a kutyátoknak. Fontos, hogy emellett a mentális stimuláció is szükséges, tanítsátok, neveljétek, kreatív játékokkal gondolkodásra ösztönözzétek kedvenceteket.

Forrás:
500px.com/andyseliverstoff
Ajánlott cikkek