Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy a legcsendesebb

A horoszkópunk segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, vagy éppen egy kicsit pontosabban megérthessük, hogy egyes ismerőseink, barátaink miért viselkednek úgy, ahogy. A csillagjegyekhez ugyanis különböző jellemző tulajdonságokat rendelünk – ezeket pedig meghatározhatja a jegy uralkodó bolygója, vagy hogy éppen egy Föld vagy Tűz elemről beszélünk-e. Ezek szerint pedig például azt is mondják a szakértők, hogy ez az 5 csillagjegy a legcsendesebb, de a legjobb hallgatóság is. Íme!

vous - 2018.12.24.
Ez az 5 csillagjegy a legcsendesebb

Skorpió

A Skorpió köztudottan nagyon intenzív, nagyon szenvedélyes jegy, ugyanakkor titokzatos és rejtélyes is. Nemigen nyílnak meg mások előtt, a bizalmukat ki kell érdemelni. Valójában nemigen érzik annak szükségességét, hogy beszéljenek csak azért, hogy megmutassák, mit tudnak, vagy mert idegesek. Csak akkor szólnak, ha az fontos és értékes, vagy helye van az adott beszélgetésben.

Bak

A Bakok maximalisták, racionálisan gondolkoznak, született vezetők. Szeretik a rendet és a rendszert, azt szeretnék, ha a környezetük, de akár az egész világ tökéletes gépezetként működne. Bármit tesznek, azt tökéletesen szeretnék megtenni. Ezért csak akkor beszélnek, ha a legmegfelelőbb szavakat és mondatokat mondhatják ki, és az üzenetük valóban célt érhet.

Nézzétek meg a másik három csillagjegyet is!

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.