Egyéb kategória

Nektek milyen a kisugárzásotok?

A jó megjelenés fontos, de mindannyian tudjátok, hogy nem csak a külső számít. A belső kisugárzásotok az, ami igazán hatással van másokra. Gondolkoztatok már azon, hogy vajon pozitív-e a kisugárzásotok?

vous - 2020.11.29.
Nektek milyen a kisugárzásotok?

A Mind Bodygreen szerint az a személy, akinek a kisugárzása mágnesként működik, vonzza a szenvedélyes szerelemet, a szikla szilárd barátságot, a támogató közösséget, izgalmas meghívásokat és lehetőségeket. Az a személy, akinek a kisugárzása el van nyomva, vagy teljesen ki van kapcsolva, mindent elhárít.

Honnan tudhatjátok, hogy jó a kisugárzásotok?

Tegyétek fel magatoknak az alábbi kérdéseket:

  • Igazi lelkesedéssel fogadjátok az új napot?
  • Szenvedéllyel végzitek a munkátokat?
  • Felvillanyoz titeket és hálásak vagytok mindazért, amitek van?

Ha ezekre igen a válasz, akkor működik a kisugárzásotok.

Nem számít, hogy valaki 9 vagy 90 éves, meg tudjátok mondani róla, hogy milyen a kisugárzása. Ha jó, akkor elérhetőek, kapcsolatba léphettek velük, nyitottak és tele vannak élettel. Már attól jobban érzitek magatokat, ha körülöttük vagytok. Amikor belépnek egy szobába, mindegy mit viselnek, egyszerűen sugárzik róluk a nyugalom, a báj és az öröm.

A kutatások pontosan azt igazolják, amit intuitív szinten éreztek.

Különböző tanulmányok azt mutatják, hogy jobban szeretitek az embereket, akik melegséget és mosolyt mutatnak. Ha valaki sugárzik a pozitív energiától, átvehetitek azt, és ugyanúgy érezitek magatokat. De ha tele vannak negatív energiával, akkor valószínűleg távol akartok maradni tőle.

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.