Egyéb kategória

Nektek milyen a kisugárzásotok?

A jó megjelenés fontos, de mindannyian tudjátok, hogy nem csak a külső számít. A belső kisugárzásotok az, ami igazán hatással van másokra. Gondolkoztatok már azon, hogy vajon pozitív-e a kisugárzásotok?

vous - 2020.11.29.
Nektek milyen a kisugárzásotok?

A Mind Bodygreen szerint az a személy, akinek a kisugárzása mágnesként működik, vonzza a szenvedélyes szerelemet, a szikla szilárd barátságot, a támogató közösséget, izgalmas meghívásokat és lehetőségeket. Az a személy, akinek a kisugárzása el van nyomva, vagy teljesen ki van kapcsolva, mindent elhárít.

Honnan tudhatjátok, hogy jó a kisugárzásotok?

Tegyétek fel magatoknak az alábbi kérdéseket:

  • Igazi lelkesedéssel fogadjátok az új napot?
  • Szenvedéllyel végzitek a munkátokat?
  • Felvillanyoz titeket és hálásak vagytok mindazért, amitek van?

Ha ezekre igen a válasz, akkor működik a kisugárzásotok.

Nem számít, hogy valaki 9 vagy 90 éves, meg tudjátok mondani róla, hogy milyen a kisugárzása. Ha jó, akkor elérhetőek, kapcsolatba léphettek velük, nyitottak és tele vannak élettel. Már attól jobban érzitek magatokat, ha körülöttük vagytok. Amikor belépnek egy szobába, mindegy mit viselnek, egyszerűen sugárzik róluk a nyugalom, a báj és az öröm.

A kutatások pontosan azt igazolják, amit intuitív szinten éreztek.

Különböző tanulmányok azt mutatják, hogy jobban szeretitek az embereket, akik melegséget és mosolyt mutatnak. Ha valaki sugárzik a pozitív energiától, átvehetitek azt, és ugyanúgy érezitek magatokat. De ha tele vannak negatív energiával, akkor valószínűleg távol akartok maradni tőle.

Forrás:
Molnár Anikó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.