Egyéb kategória

Meghan Markle szeretné, ha Harry ismét megtörné a hagyományt

Meghan Markle azt kérte Harry hercegtől, hogy ne vegyen részt a hagyományos, karácsonyi királyi vadászaton, mert utálja ezt a véres szórakozást.

vous - 2018.12.16.
Meghan Markle szeretné, ha Harry ismét megtörné a hagyományt

A Sunday Mirror értesülései szerint Harry enged felesége kérésének, aki aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a herceg védtelen állatokat öl. A hercegné egyébként szőrmét sem visel, és étrendjéből is igyekszik minél inkább kiszorítani a húst. Harry pedig idén így lemond a szórakozásról, melynek fiatalabb korában hódolt. Ugyanakkor nem először teszi ezt, mert már tavaly karácsonykor sem vett rész a hagyományos vadászaton, és kihagyta a nyári, balmorali fajdvadászatot is.

Objektum doboz

A Sunday Mirror találgatásai szerint a döntés súlyosbíthatja a feszültséget Harry és testvére, Vilmos között, aki szerint öccsét új felesége eltávolítja a családtól.

 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.