Egyéb kategória

Ez az 5 csillagjegy lehet a legjobb hallgatóság

Ők azok, akik beszélgetés közben hallgatni is tudnak. Szívesen társalognak, de nemcsak a saját gondolataikat akarják megosztani másokkal, hanem arra is nyitottak, hogy a többiek véleményét meghallgassák, vagy egyszerűen csak ott legyenek, ha valakinek arra van szüksége, hogy valaki figyeljen rá, valakinek elmondhassa, mi bántja, mi nyomja a lelkét. Azt mondják, ez az 5 csillagjegy lehet a legjobb hallgatóság, náluk mindig nyitott fülekre találhatunk.

vous - 2018.12.16.
Ez az 5 csillagjegy lehet a legjobb hallgatóság

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei messze földön híresek a profi kommunikációs érzékükről. Bárkivel könnyedén fel tudják venni a kapcsolatot, és tisztában vannak vele, hogy a beszélgetéseknek része a hallgatás is. Kiváló beszélgetőpartnerek, igazi szózsonglőrök lehetnek, de ez nem azt jelenti, hogy mindig csak ők beszélnek. Egyszerűen profik ezen a területen.

Rák

Ha szükségünk van valakire, hogy egy kis extra szeretetet és figyelmet kapjunk, keressük fel a Rák ismerősünket, ő biztos szívesen áll a rendelkezésünkre ezekben. Ők ugyanis nem vágynak semmi másra, mint hogy segítsenek a szeretteiknek, biztonságban tudják őket, ezért szívesen gondoskodnak róluk.

Szűz

Az analitikus, elemző és részletekre odafigyelő Szűz jegyűek kiváló problémamegoldók. Ők azok, akiknek bármikor kiönthetjük a szívünket, viszont arra is készüljünk fel, hogy a beszélgetés végeztével minden bizonnyal a tarsolyunkban lesz egy-két megoldási lehetőség. A jegy szülöttei amint problémát észlelnek, máris kielemzik, és azon gondolkoznak, hogyan lehet leküzdeni az akadályokat.

Nézzétek meg mely csillagjegyek még azok, akik jó hallgatóság!

Forrás:
istock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.