Egyéb kategória

Természetes ránctalanító és öregedésgátló módszerek

Kétféle nő van a világon: aki már egészen korán elkezd törődni a bőre egészségének, rugalmasságának a megőrzésével, és az, aki csak akkor lát munkához, amikor az első ráncocskák már megjelentek.

vous - 2018.12.15.
Természetes ránctalanító és öregedésgátló módszerek

Bár az első típus cselekszik helyesen, ha mi már elkéstünk ezzel, akkor sem késő menteni, ami menthető. A következő módszereket már egészen huszonpár éves kortól érdemes beépíteni arctisztító rutinunkba, így jelentősen kitolhatjuk az öregedés megjelenését a bőrünkön – ha már megjelentek az első jelek, akkor pedig ezekkel lassíthatjuk a folyamatot.

Bőrvédő összetevők – kívül, belül

Tudatosítsuk, mik azok a kozmetikai alapanyagok, amik segítenek bőrünknek megőrizni fiatalságát: az antioxidánsok, a kollagén, a peptidek és az E-vitamin mind segítségünkre vannak. Igyekezzünk olyan bőrápoló készítményeket választani, amik ilyeneket tartalmaznak. Belülről is tápláljuk bőrünket: fogyasszunk antioxidánsokban gazdag táplálékokat, sok friss, nyers zöldséget és értékes növényi olajokat: olívát, szőlőmagolajat.

Nézzétek meg a többi praktikát!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.