Egyéb kategória

Meghan hercegnéről furcsa pletykák keringenek

Mostanában sokat hallani arról, hogy a két hercegné közt nem a legfelhőtlenebb a viszony. De vajon Meghan Markle tényleg olyan nehéz eset, mint híresztelik?

vous - 2018.12.05.
Meghan hercegnéről furcsa pletykák keringenek

Az elmúlt napokban sok cikk született arról, hogy Katalin és Meghan hercegné összeveszhetett, és még a Palota is közleményben reagált a híresztelésekre. Néhány forrás szerint Meghan hercegné valóban nem  a legkönnyebb eset, de elsősorban főnökként, a személyzet részéről érkezik rá panasz. 

Objektum doboz

Van, aki azért haragszik rá, mert hajnali 5-kor küldi el a kéréseit az alkalmazottaknak, míg másokat az zavarja, hogy nagyon határozott véleménye van a dolgokról, és olyan változtatásokat kér, melyek nyugtalanítják a személyzetet. Sokan úgy érzik, nem érti, hogyan mennek a dolgok a Palotában, és állítólag olyan is volt már, hogy asszisztense könnyekben tört ki. Persze, nem tudjuk, hogy mindez tényleg a hercegné rigolyáinak, vagy egyszerűen a királyi élettel járó stresszes feladatoknak köszönhető.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.