Egyéb kategória

Ezt tanácsolta Michelle Obama Meghan Markle-nek

Az Egyesült Államok egykori first lady-jét mostanában lefoglalja nemrég megjelent könyvének reklámozásával, emiatt több interjú is készült, illetve készül vele a napokban. Egy ilyen beszélgetés közben merült fel Meghan Markle neve, miszerint megkérdezték Michelle Obamától, hogy milyen tanácsot adna a fiatal feleségnek és hercegnének? Hiszen ez majdnem olyan szerepkör, mintha az elnök felesége lenne. Ő pedig ezt válaszolta!

vous - 2018.12.04.
Ezt tanácsolta Michelle Obama Meghan Markle-nek

“Ahogyan én, úgy valószínűleg Meghan sem álmodott soha arról, hogy egyszer ilyen különleges és fontos szerepet tölthet majd be. Ez a helyzet több oldalról is nyomást gyakorolhat rá, egyrészt önmaga, másrészt a külvilág felől, ami miatt sokféle érzés és gondolat kavaroghat benne. A tanácsom pedig az, hogy hagyjon magának időt, ne siessen el semmit, bármit is szeretne tenni.” mondta Michelle Obama.

Obama

Obama
Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!