Egyéb kategória

Vajon mi a férfiak legvonzóbb tulajdonsága?

Azt hisszük, ez csak a női magazinok témája lehet, pedig a kutatók nagy energiákat mozgósítanak, rengeteg kutatást végeznek, hogy rájöjjenek: mi alapján választanak párt az emberek?

vous - 2018.11.27.
Vajon mi a férfiak legvonzóbb tulajdonsága?

Egyre több kutatás erősíti meg, hogy van egy olyan tulajdonság, amit a nők mindennél többre értékelnek a férfiakban. Nem, nem a gazdagság az, nem is a jóképűség. Sőt nem is a humorérzék! Akkor mi?

Az altruizmus!

Azaz a jó cselekedetekre való hajlandóság, az önzetlen segítés. Egy brit kutatásban 202 nőnek kellett különböző kombinációk közül (sármos, nem sármos; jót tett, nem tett jót) férfit választani hosszú vagy rövid távra. A nők szívesebben választották a jóképű, bár önző férfiakat egyéjszakás kalandra, de hosszú távon az altruista férfi mellett köteleződnek el még akkor is, ha nem sármos.

Olvassátok tovább a cikket!

Forrás:
istock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!