Egyéb kategória

Maradjatok aktívak télen is!

Rövidülnek a nappalok, és a munkaidő lejárta után már sötétben mentek haza. A kinti hőmérséklet is egyre csak csökken, de ne hagyjátok, hogy a télies körülmények elvegyék a kedveteket a sportolástól. A hidegben is maradjatok aktívak, mutatjuk, hogyan.

vous - 2018.11.25.
Maradjatok aktívak télen is!

Ha egész évben sportoltatok, télen sem érdemes lemondanotok a mozgásról, és ha most vágnátok bele az aktív életmódba, akkor is bátran tegyétek. A hideg és szürke időjárás semmiképp ne tántorítson vissza. A Mind Bodygreen olyan inspiráló ötleteket mutatott, melyektől a téli hónapokra sem fogtok otthon bekuckózni.

Olvassátok el ezt a három módszert, és húzzatok sportcipőt!

  • Mozogjatok reggelente

Az év ezen időszakában a nappalok egyre rövidebbek és sötétebbek. Tegyétek át a sportot a reggeli órákra, munkaidő előtt, hogy maximálisan kihasználjátok a napfényes időszakokat. Már azzal is javítotok a közérzeteteken, ha reggelente gyalog sétáltok el a munkahelyetekre. A réteges öltözködésre viszont ügyeljetek.

  • Jelentkezzetek egy tavaszi versenyre

Tűzzetek ki egy célt magatoknak, például jelentkezzetek egy tavaszi versenyre, kihívásra. Így ez motivál majd titeket, és a téli hónapok a felkészüléssel telnek. Keressetek egy edzésprogramot, amely kihívást jelent számotokra, és ragaszkodjatok hozzá, hogy teljesítsétek.

  • Találjátok meg kedvenc téli sportotokat

Túrázás, jégkorcsolyázás, sífutás, rendszeres síelés, snowboardozás, iglu építés – válasszatok egy téli sportot, bármilyen sportot. Az új tevékenység kipróbálása általában inkább szórakoztató, mint megterhelő. Fogjatok össze a barátaitokkal, és élvezzétek az anyatermészet adta téli kincseket.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.