Egyéb kategória

Ismét együtt a hercegi négyes

Meghan Markle és Harry herceg hosszú idő után újra együtt mulattak Vilmos herceggel és Katalin hercegnével. 

vous - 2018.11.17.
Ismét együtt a hercegi négyes

A hercegi párok egy királyi alapítvány vacsorán találkoztak a Victoria Houseben, Londonban. A privát rendezvényen Meghan hercegné babapocakját kiemelő ruhában mutatkozott, Roland Mouret pántnélküli, ezüst kreálmányában, laza copffal, és megjelenését egyszerű ékszerek tették teljessé. Katalin az alkalomra egy ujjatlan, piros Preen ruhát választott, amelyet először 2016-ban viselt királyi körutazásán, Kanadában.

Objektum doboz

A párokat külön-külön fényképezték az eseményen. A vacsorán fellépő Tom Walker osztotta meg a fotókat a királyi család tagjairől a Twitteren és az Instagram-on.
"Nagy megtiszteltetés volt találkozni és együtt vacsorázni a cambridge-i herceggel és hercegnével, valamint a sussexi herceg és hercegnével.”
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.