Egyéb kategória

5 kedves karácsonyi vásár, ahol magyar alkotókat, kézműveseket támogathattok

Bár az időjárás szerint még mindig szeptembert írunk, a naptár szerint nyakunkon a december és azon belül is a karácsony. Ha még csak most tervezitek, kit mivel lepnétek meg, ajánljuk a figyelmetekbe a következő vásárokat. Itt ugyanis nemcsak hasznos és szép tárgyakra bukkanhattok, hanem a vásárlással több magyar családot is támogathattok.

vous - 2018.11.16.
5 kedves karácsonyi vásár, ahol magyar alkotókat, kézműveseket támogathattok

Ha listázni kellene, milyen ajándékot adjatok egymásnak, a következő sorrendet állítanánk fel:

  • együtt töltött idő,
  • odafigyelés,
  • szeretet,
  • élmény.

Csak ezek után biztatnánk arra, hogy tárgyi ajándékot vásároljatok annak, akit szeretnétek valóban meglepni. Ehhez pedig olyan piacokat ajánlunk, ahol igazi kincsekre bukkanhattok.

Készült, Szeretettel! Kézműves Vásár

Cimkerongyik, babakocka, babakönyvek, játszószőnyegek, takaró, falvédők, rágókák, piramisjátékok, matató könyvek, textiljátékok, natúrkozmetikumok az egész családnak és még ki tudja, mi minden vár a Pozsonyi Pagonyban. Ha van kisgyerek vagy pici baba a családban, mindenképp kukkantsatok el ide.

Téli csészényi vásár

Az egyik, ha nem a legcsaládiasabb dizájnvásár Budapesten, amelyet a Görbe Bögre kávézóban rendeznek. A novemberi eseményen szépséges adventi koszorúk, egyedi díszek, csodás ékszerek, kedves növénykék közül válogathattok. A helyszín nagy előnye, hogy forralt bort vagy forró csokit is kérhettek a pultnál, így édesíthetitek meg a pillanatokat.

Objektum doboz

Zero waste is the new black – Design Vásár

Mikor? 2018. november 24., szombat, 11:00-17:00
Hol? Paloma Udvar (félemelet), Budapest
Esemény a Facebookon >>>

A Paloma udvar különleges hangulatát a karácsony közeledte csak tovább fokozza. A Zero waste is the new black eseménysorozatába kapcsolódik november 24-én, szombaton egy dizájnvásár is, amelynek a hulladékmentesség, a továbbhasznosíthatóság, az újrahasznosítás és a környezettudatosság áll a középpontjában. Az alkotók nemcsak árusítanak, hanem közülük néhányan workshopot is tartanak: készíthettek garbót, felújíthatjátok egy-egy ruhátokat, részt vehettek zsáknyomó workshopon, készíthettek ékszereket pólófonalból.

Szimpla Slow Lifestyle Market

Karácsonyi őrület. Karácsonyi pörgés. Karácsonyi feszültség. Ismerősek ezek a kifejezések? A december általában nem a lassításról szól, pedig a lelkünk felkészítése, a várakozás öröme nem fog bennünket elérni, ha állandóan stresszelünk vagy rohanunk. A Szimpla Slow Lifestyle Market szervezői arra gondoltak, hogy decemberben lassításra buzdítanak benneteket. Beszélgetésekkel, filmvetítéssel biztatnak arra, álljunk meg. Ne halmozzunk. Ne akarjunk sokat. A piactéren olyan tervezőkkel alkotókkal találkozhattok, akik mind a slow életstílus szellemiségében élnek és alkotnak. Szerintünk ez a program is kihagyhatatlan.

Pici Piac

Mikor? 2018. december 9., vasárnap, 10:00-18:00
Hol? Akvárium Klub, Budapest
Esemény a Facebookon >>>

Ha ti magatok szeretnétek a babátoknak, gyerkőcötöknek vásárolni, vagy hamarosan kis jövevény érkezik a családba, a Pici Piac karácsonyi hangulatú vására a kedvencetek lesz. A Pici Piacon több mint 50 magyar tervező, alkotó vár benneteket. Sokan közülük újrakezdő anyukák, akik a gyermekük születése után indítottak vállalkozást. Ismerkedjetek meg velük és a termékeikkel, és válasszatok okosan, tudatosan tőlük.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek