Egyéb kategória

Íme, a világ legszexibb férfijának a lánya

Idris Elbát nemrégiben választották a legszexibb élő férfinak, most pedig lánya Isan Elba kerül a reflektorfénybe.

vous - 2018.11.15.
Íme, a világ legszexibb férfijának a lánya

Idris és Kim Elba lányát, a 16 éves Isan Elbát jelölték a novemberi Golden Globe gála nagykövetének posztjára. „Mindig is nagy tévé- és mozirajongó voltam, és arról álmodtam, hogy én is a része legyek egy nap – mondta, miközben köszönetet mondott a szüleinek. „Nagyon megtisztelő ez a pozíció, és az, hogy beszélhetek azokról a dolgokról, melyek foglalkoztatnak, mint a lelki egészség vagy az afroamerikaiak helyzete. Azt látom, hogy sokan szenvednek a megbélyegzéstől, például a barátaim közül is” – nyilatkozta.

Objektum doboz

Elmondta azt is, hogy édesapja osztotta meg vele a jó hírt, melyet először nem is hitt el. „Mivel neki mindig ilyen menő arcokkal van dolga, először megkérdeztem, vajon a megfelelő embernek küldte-e el az üzenetet” – tette hozzá, majd beszámolt arról, hogy megmutatta édesanyjának is az üzenetet, aki megerősítette a hírt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.