Egyéb kategória

Ez a 4 csillagjegy a legérzékenyebb mind közül

Érzelmeink mindannyiunknak vannak, és persze az is igaz, hogy érzékenyek vagyunk a világ dolgaira, csak mindenki másképp, mindenki más-más szinten. Vannak, akik erősebbek, több mindent képesek elviselni, vagy ha úgy tetszik, rezzenéstelen arccal megélni. Mások pedig a kisebb dolgokra is nagy reakcióval válaszolnak. Ahogyan ez a 4 csillagjegy is teszi, hiszen azt mondják, ők a legérzékenyebbek mind közül.

vous - 2018.11.13.
Ez a 4 csillagjegy a legérzékenyebb mind közül

Rák

Nem kezdődhet ez a lista mással, mint a Rákokkal. A jegy szülöttei közismerten érzelmesek, és érzékenyek a környezetükben történő helyzetekre. Az egyik legérzékenyebb jel, amit nem kell szégyellniük, sőt, ők büszkén vállalják az érzelmeiket – ez teszi őket különlegessé, jó baráttá, szuper társsá. Éppen ezért elnézhető nekik, ha olykor túlérzékenységet mutatnak a kisebb dolgokkal kapcsolatban.

Szűz

Egy kicsit félénkek, hajlamosak saját magukkal, az érzelmeikkel foglalkozni a Szűz jegy szülöttei. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem merik megmutatni az érzelmeiket, de nem szívesen teszik, mert attól tartanak, hogy valaki megbántja őket. Ettől függetlenül rendkívül érzékenyek a külvilág történéseire. Intuitívak, a megérzéseik erősen működnek.

Nézzétek meg a másik két csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.