Egyéb kategória

Ez a 4 csillagjegy a legérzékenyebb mind közül

Érzelmeink mindannyiunknak vannak, és persze az is igaz, hogy érzékenyek vagyunk a világ dolgaira, csak mindenki másképp, mindenki más-más szinten. Vannak, akik erősebbek, több mindent képesek elviselni, vagy ha úgy tetszik, rezzenéstelen arccal megélni. Mások pedig a kisebb dolgokra is nagy reakcióval válaszolnak. Ahogyan ez a 4 csillagjegy is teszi, hiszen azt mondják, ők a legérzékenyebbek mind közül.

vous - 2018.11.13.
Ez a 4 csillagjegy a legérzékenyebb mind közül

Rák

Nem kezdődhet ez a lista mással, mint a Rákokkal. A jegy szülöttei közismerten érzelmesek, és érzékenyek a környezetükben történő helyzetekre. Az egyik legérzékenyebb jel, amit nem kell szégyellniük, sőt, ők büszkén vállalják az érzelmeiket – ez teszi őket különlegessé, jó baráttá, szuper társsá. Éppen ezért elnézhető nekik, ha olykor túlérzékenységet mutatnak a kisebb dolgokkal kapcsolatban.

Szűz

Egy kicsit félénkek, hajlamosak saját magukkal, az érzelmeikkel foglalkozni a Szűz jegy szülöttei. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem merik megmutatni az érzelmeiket, de nem szívesen teszik, mert attól tartanak, hogy valaki megbántja őket. Ettől függetlenül rendkívül érzékenyek a külvilág történéseire. Intuitívak, a megérzéseik erősen működnek.

Nézzétek meg a másik két csillagjegyet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!